Om boligerne 

Stuelejlighed er på 96 m2 med anvendelig og møblerbar entré. 2 lyse stuer i forlængelse af hinanden med køkken alrum, hvor man har direkte udgang til den hyggelige sydvestvendt terrasse. Super lækkert og stort lyst badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. 2 gode og regulære værelser, hvor det ene har stor skabsvæg. Hele boligen har gulvvarme.

Til boligen hører der et ca. 5 m2 godt depot-/fyrrum, med adgang fra den gode flisebelagte terrasse på havesiden. Der er ligeledes en lille terrasse ved hoveddøren, og man har endvidere brugsret til stort og grønt fællesareal. 

1. sals lejlighed er på ca. 105 m2 med indgang og rummelig entré i stueetagen, hvorfra trappen fører op til resten af boligen. 

1. sal indeholder stort og åbent køkken alrum, i forbindelse med dejlig lys stue, hvor der er direkte adgang ud til en stor og anvendelig sydvestvendt altan. Her hører ligeledes et ca. 5 m2 depot-/fyrrum til. Super lækkert og stort lyst badeværelse med gulvvarme. Der er separat bruseniche og vaskesøjle. 2 gode og regulære værelser, hvor det ene har stor skabsvæg. Nogle 1. sals lejligheder har indrettet et 3. værelse, i den ene ende af køkken alrummet.