Om Søborg

Søborg er en københavnsk forstad i den sydlige del af Gladsaxe kommune. Den består overvejende af villakvarterer og grænser op til Utterslev mose i syd og vest, til Vangede i Gentofte Kommune og Emdrup i øst. Mod nord ligger tre andre bydele i Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Buddinge og Mørkhøj. Det er svært at definere grænsen præcist, men et forsigtigt skøn lyder, at der i Søborg bor omkring 20.000 af kommunens ca. 64.000 indbyggere.

Læs evt. mere om Søborg her http://da.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8borg

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.